user_mobilelogo

KÉSZÜLŐ HONLAP, CSAK RÉSZBEN FELTÖLTVE!

Kérjük, térjen vissza később is.

Ajánlott szerkezetépítők felsorolása a HASZNÁLAT/ÉPÍTŐMESTEREK almenüben, itt (eggyel feljebb)

REKETYE GIPSZBETON - A gipszbeton Lépcsők úttörője

Részletek a Reketye Kft. honlapjáról:

A cégalapító, Reketye László 1985-ben ismerte meg a technológia alapjait. Immár 33 éves tapasztalattal rendelkezik ennek a nagyszerű magyar találmánynak a kivitelezésében. Elsőként ismertette meg a hazai piaccal az egyedi gipszbeton lépcsők technológiáját.

Cégünk immár negyedik évtizede van jelen az építőiparban. Büszkén mondhatjuk el, hogy elsőként ismertettük meg a gipszbeton lépcsők technológiáját a hazai közönséggel. A visszatérő és az új megrendelők magas száma visszajelzés számunkra arról, hogy jó úton járunk. Cégünk hitvallása, hogy a minőségből és a színvonalból sosem engedünk: mindig csak olyan munkát adunk át, mellyel a megrendelő 100%-ig elégedett.

A cégalapító, Reketye László 1985-ben ismerkedett meg Szövényi István építészmérnökkel, Sámsondi Kiss Béla Ybl-díjas építész tanítványával, aki a gipszbeton technológia elméleti alapjainak szülőatyja. Mérnökökkel közösen Reketye László elkezdett kísérletezni az akkor még gyerekcipőben járó technológiával és kifejlesztette a gipszbeton lépcsők mára már jellegzetes vonásait (zsaluzat, gipsz elemek szabási technikája, stb.). Az évek során erre a biztos alapra és saját tapasztalataira építkezve tökéletesítette ki a szerkezetet.

térkép itt